Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Бродівській громаді відбулася чергова XVII сесія

Інформування
11.02.2022
Чергову XVII сесію Бродівської міської ради розпочали з депутатських запитів та звернень:
Запит депутата Ольги Шайдулліної щодо закупівлі ноутбуків для педагогів.
Відповідь надав начальник відділу освіти Микола Сторожук.
Звернення до ВРУ та КМУ щодо здешевлення продуктів харчування та збереження конкурентоспроможності вітчизняного виробника зачитала депутат Ольга Кравчук.
Депутата Ольги Кравчук щодо створення невідкладної тимчасової комісії з підготовки населення до можливих надзвичайних ситуацій. Цей запит не підтримали, адже відповідна комісія вже створена з фахівців та працює відповідно до вимог законодавства, співпрацює з правоохоронними та військовими органами всіх рівнів.
Депутата Людмили Сидорчук щодо введення 0,5 ставки для вихователя, який супроводжуватиме учнів по маршруту кожного шкільного автобуса. Це питання скеровано на вивчення профільних комісій.
Депутата Мар'яна Лагоди щодо ситуації з водостічними ровами на ділянці дороги від траси Київ-Чоп до села Боратин. Міський голова повідомив, що за сприятливих погодних умов такі роботи можна виконати, для цього передбачені так звані "екологічні" кошти.
Депутата Валентини Біль до Президента України та Верховної ради України щодо системного забезпечення формувань територіальної оборони. Місцеві бюджети не в змозі покривати фінансові потреби новостворених формувань територіальної оборони, а належного фінансування з державного бюджету не передбаченого.
Ігор Клим звернувся щодо введення додаткових 0,5 ставки медичної сестри відповідно до звернення директора Білявецького навчального закладу.
Депутата Наталії Гарасимчук щодо послуг пільгового перевезення пасажирів, що мають статус членів багатодітних сімей.
Опісля перейшли до розгляду порядку денного:
Затвердили Стратегію розвитку Бродівської територіальної громади до 2027 року. Презентував напрацювання Олександр Софій. Анатолій Белей від імені громади подякував фахівцям за якісну та професійну роботу та щиру зацікавленість в розвитку та успіху Бродівщини.
Внесли зміни до Комплексної програми розвитку культури, туризму, молоді та спорту Бродівської громади, погоджені на депутатських комісіях. Передбачено збільшення фінансової підтримки на спортивні заходи та муніципальний хор "Боян".
Внесли зміни до Комплексної програми соціального захисту окремих категорій населення. Збільшено фінансовий ресурс на виплати мешканцям, які звертаються по допомогу у зв'язку з непередбачуваними обставинами.
Внесли зміни до Програми придбання житла для окремих категорій населення - додали у перелік членів сімей загиблих учасників бойових дій.
Затвердили Програму сприяння діяльності Бродівського відділу ГУ ДМС. Надано фінансування у розмірі 100 тис. грн.
Затвердили Програму підготовки і виконання завдань територіальної оборони у Бродівській громаді. Рішенням зарезервовано фінансовий ресурс на забезпечення необхідних заходів.
Затвердили Програму підтримки військової частини А2595. Передбачено придбання будівельних матеріалів та спеціального обладнання.
Затвердили програму боротьби зі злочинністю та зміцнення правопорядку. Надано фінансовий ресурс на паливно-мастильні матеріали.
Затвердили Програму сприяння діяльності Управління державної казначейської служби. Передбачено фінансовий ресурс на поточний ремонт вхідної групи приміщення.
Затвердили Програму створення місцевої автоматизованої системи централізованого сповіщення. У співфінансування з обласним бюджетом буде закуплено 4 комплекти обладнання, які встановлять у сільських територіях нашої громади.
Про забезпечення функціонування добровільної пожежної охорони Бродівської міської територіальної громади та Положення про добровільну пожежну охорону.
Внесли зміни до Програми фінансової підтримки КНП "Бродівська ЦМЛ". Директор Мирослав Тимусь повідомив про те, що медична субвенція на виплату заробітної плати за грудень для медиків надійшла. За січень поки чекають оплати від НСЗУ.
Внесли зміни до Програми водопровідно-каналізаційного господарства. Додано фінансовий ресурс на лабораторні дослідження якості та безпечності води у сільських населених пунктах.
Збільшили фінансовий ресурс на КП "Бродитеплоенерго". Ці кошти дозволять закупити бункер для опалення.
Передбачили додатковий фінансовий ресурс для розробки ПКД на ремонт вулиці Веста.
Прийняли рішення про уточнення залишків Бродівського міського бюджету.
Розглянули рішення про заклади позашкільної освіти комунальної власності Бродівської міської територіальної громади. Зміни стосуються приведення до порядку назв освітніх закладів, відповідно до чинного законодавства.
Про встановлення плати батьків за харчування дитини в закладах дошкільної освіти та у закладах загальної середньої освіти з дошкільним підрозділом.
Оголосили конкурс на заміщення посади керівника Гаївського ЗЗСО І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом. Повторний конкурс відбудеться через необхідність дотримуватися законодавчих вимог щодо пакету документів кандидатів.
Рішення щодо оголошення конкурсу на заміщення посади директора КП ТРК "Броди" перенесли на наступне засідання.
Прийняли рішення про Бродівську філію КЗ ЛОР "Будинок воїна" на 2022-2024 роки. Міська рада надала фінансовий ресурс на функціонування установи, яка надаватиме допомогу та підтримку учасникам бойових дій.
Старосту Смільнівського округу включили у склад виконавчого комітету та надали йому повноваження на вчинення нотаріальних дій.
Затвердили оновлений перелік адміністративних послуг, які надає ЦНАП Бродівської міської ради.
Розглянули рішення про тарифи та платні соціальні послуги, які надаються Бродівському терцентром соціального обслуговування.
Затвердили зміни до Правил благоустрою Бродівської міської територіальної громади. Проєкт розширений відповідно до вимог сучасності та встановлено чіткі заборони, обов'язкові до виконання на території нашої громади.
Передали на обслуговування КП "Броди" майданчик у селі Сухота, а на баланс відділу освіти - тренажери біля Лешнівського закладу освіти.
У засіданні сесії оголошено перерву.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше