Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

17 лютого відбулося друге пленарне засідання сесії

Інформування
17.02.2022
Друге пленарне засідання чергової XVII сесії Бродівської міської ради VIII скликання розпочали з питання про оголошення конкурсу на зайняття посади директора ТРК "Броди".
Депутати вели дискусії щодо вимог до стажу кандидатів та кількості членів конкурсної комісії. Поправки, як і рішення вцілому, не набрали необхідної кількості голосів.
Затвердили детальний план території для нового міського кладовища.
Надали дозволи на виготовлення детальних планів територій на земельних ділянках та затвердили внесення змін до вже існуючих детальних планів відповідно до звернень громадян.
Затвердили проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок для житлового будівництва, гаражів, індивідуального садівництва, особистого селянського господарства.
Затвердили дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ПрАТ "ВФ Україна" та дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Національному парку "Північне Поділля". Йдеться про територію гори Макітра Гаївського старостинського округу.
Прийняли рішення щодо припинення права оренди земельної ділянки та дії договору оренди за клопотанням ПП "Західний Буг".
Надали дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою ТОВ "Молочні ріки".
Прийняли рішення про розірвання попереднього договору оренди на земельну ділянку та передати її в оренду ТОВ "Суховоля Агро".
Продовжили термін оренди земельної ділянки для кредитної спілки "Довіра" та поновили договір оренди земельної ділянки для обслуговування комплексу будівель і споруд нафтобази АТ "Концерн Галнафтогаз".
Внесли зміни в рішення "Про затвердження Переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу на земельних торгах (аукціонах) на території Бродівської міської ради. Додано в перелік ділянку на вул. Головацького для будівництва та обслуговування паркінгів та автостоянок.
Прийняли рішення про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної форми власності. Рішення стосується пасовищ на сільських територіях нашої громади.
 Створили громадські пасовища біля с. Сухота, Підгір'я, Суховоля.
Передали в постійне користування земельну ділянку по вул. 900-річчя Бродів, 12 ОСББ "Мій дім 12".
Затвердили проекти землеустрою для відведення земельної ділянки для продажу на аукціоні по вул. Лесі Українки, Юридика, 2, Полтави, 5.
Затвердили технічну документацію із землеустрою ТОВ "Спиртовий завод "Суходоли" на території с. Суходоли.
Прийняли:
- звернення, яке зачитала депутат Ольга Шайдулліна, до ВРУ та Президента щодо впровадження санкцій до народних депутатів, які покинули територію України в час військової загрози без поважних причин.
- звернення, зачитане депутатом Ігорем Килимом, щодо спрямування на потреби армії 50 млрд грн з державного бюджету, доукомплектувати військові частини, збільшити фінансове забезпечення захисникам в зоні ООС.
- запит депутата Назарія Островського щодо подачі на конкурс місцевих ініціатив проектів з реставрації історичних будівель.
- звернення депутата Миколи Габи до Департаменту дорожнього господарства щодо спільного весняного обстеження доріг місцевого значення загального користування.
- звернення депутата Людмили Сидорчук щодо поганого стану дороги у с. Гаї-Смоленські.
 
Депутат Львівської обласної ради Ірина Сех виступила щодо російського музичного контенту у громадських закладах та щодо ситуації навколо ДП "Бродівське лісове господарство".
Депутат Михайло Тивонюк щодо врахування необхідності враховувати розміщення підстанцій для коректної роботи електромереж під час розроблення планів земельних ділянок.
Депутат Вікторія Мазур виступила зі зверненням щодо неприпустимості спроб заблокувати вільне волевиявлення виборців на майбутніх президентських виборах та впровадження "дистанційного" голосування.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше