Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Бродівській громаді відбувся навчальний семінар з написання проєктів

Нарада
20.01.2022

У сесійній залі Бродівської міської ради Олександр Софій провів семінар з написання проєктів місцевих ініціатив та регіонального розвитку.
Участь у семінарі взяли старости, освітяни, представники закладів культури, громадські активісти, фахівці у сфері соціальних послуг, представники відділів та структур Бродівської міської ради.
Розглянули загальні вимоги та ті питання, де найчастіше припускаються помилок.
За прогнозами, кількість мікропроєктів буде зменшуватися, натомість більшу частку займуть проєкти регіонального розвитку середнього рівня, тому важливо вміти писати різні проєкти відповідно до вимог програм, щоб ефективно залучати кошти в громаду.
Відмітили, що вилучено внески районної ради, тепер районні структури не є партнерами у мікропроєктах.
У пріоритетах освіта, охорона здоров'я, освіта, безпека, додалися історико-культурна спадщина та туризм. Це може стати шансом для реалізації "історичних" проєктів, які раніше губилися в категорії "інше" та мали низькі шанси на перемогу.
Олександр Софій як один з фахівців, які оцінюють проєктні заявки, розповів, якими критеріями керуються експерти, як розвіють хитрощі, до яких вдаються заявники, та які тексти збивають спантелику навіть досвідчених експертів замість конкретного роз'яснення по суті проєкту.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше