Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щодо ведення військового обліку

Новина
24.01.2023
Триває 335 доба повномасштабного вторгнення. Героїчні Збройні Сили України відбивають жорстокі ворожі атаки, тільки за цю ніч знищили 3 гелікоптери окупантів. Але військові потребують ротації і підсилення. Зараз проводиться комплектування корпусів резерву, які після відповідних навчань та підготовки мають посилити військові частини і з'єднання, які знаходяться у зонах бойових дій.
Головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та мобілізаційної підготовки Володимир Дейнеженко провів збори для старост, представників підприємств та установ Бродівської громади.
Говорили про зміни у штаті пункту збору, організацію системи оповіщення у сільських округах, використання транспортних засобів відділу соціального захисту, відділу освіти, Бродівського центру соціальних служб, міської ради, порядок повідомлення правоохоронних органів про осіб, які ухиляються від отримання повістки, зміни у порядку ведення військового обліку.
Старости та адміністратори ставили питання щодо проблемних моментів під час ведення військового обліку та оповіщення населення.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше