Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ще 6 автівок для ЗСУ від Норвегії!

Новина
23.01.2023
Норвезькі друзі повернулися у нашу громаду та передали 6 автівок для Збройних Сил України. З національними прапорами України та Норвегії колона заїхала та територію автостанції у Бродах, а там попри холоднечу у повітрі відбулася одна з найтепліших зустрічей.
Міський голова Анатолій Белей та заступник Ірина Олеха зустрічали норвезьких волонтерів на паркувальному майданчику. Тут вже чекали на автівки військовослужбовці.
У кожної машини та у кожного водія своя унікальна історія - хтось любить Україну давно і вже вкотре приїздить попри війну, хтось віддав сьогодні власне авто, а за кермом однієї з автівок приїхав на Бродівщину наймолодший голова громади у Норвегії.
Та всіх їх об'єднує палке бажання допомогти українцям здобути перемогу. На додачу до всього автівки приїхали завантажені речами першої необхідності.
Анатолій Белей висловив вдячність норвезьким друзям, які продовжують допомагати та вже вкотре привезли автомобілі для ЗСУ. Вручив їм подяки від Бродівської міської ради та відзначив, що дружні стосунки Бродівщини міцнішають і ми дуже вдячні за допомогу.
Цього разу до Бродів завітали Edland Øyvind, Sayed Jonas Andersen, Vold Ørjan, Omdal Jan Oddvar, Solli Vebjørn Mathisen, Rek Kjell, Bastard Ole Henrik, Hestnes Harald. Одну з автівок надала компанія Dalane Energi.
Волонтери передали ключі та документи військовим і мали можливість поспілкуватися. Війна, друзі, поранення, фото і відео із зон бойових дій, де автомобілі рятують людські життя - найважливіші та найболючіші теми розмов.
Модерував волонтерську місію та перекладав Мирон Богуцький.
По-трохи майданчик порожніє - представники військових формувань забирають автівки для обслуговування та камуфлювання. Вже невдовзі ці машини заступлять на службу нашим захисникам.
Детально про подію, коментарі та враження норвежців від України дивіться вже незабаром у відеоматеріалі Телерадіокомпанія "Броди" .
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше