Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розпочали тиждень продуктивно

Новина
03.10.2022
У конференц-залі Бродівської міської ради відбулася щотижнева нарада під головуванням Анатолія Белея.
Секретар міської ради Руслан Шишка розповів про волонтерську поїздку у зону бойових дій. У підрозділи, де служать мешканці нашої громади, доставили автівки, необхідні речі, волонтерську допомогу та передачі від рідних бійців. Детальніше про це читайте у наступних дописах.
Директор КП "Броди" Юрій Кукулка повідомив про консервацію міського фонтану на зимовий період. Також підприємство проводить чистку та промивання ливневої системи міста. Замінили ліхтарі вуличного освітлення на Гончарській, бригадним методом прибрали вул. Ш. Алейхема, доріжки у парках і скверах.
Директор КП "Бродитеплоенерго" Олег Риплянський розповів про роботи у котельнях. Договори з газопостачальником підписані.
Директор КП "Бродиводоканал" Володимир Дробенко проінформував ліквідацію проривів на вул. Вербицького, Головацького; обстеження мереж на вул. Франка, 2-4. Прочищали каналізаційні мережі за зверненнями.
Заступник міського голови Ірина Олеха подякувала профільним відділам та Бродівському ЦПРПП за організацію циклу заходів з нагоди професійних свят освітян.
На обласному рівні високо оцінили роботу Бродівського ЦНАПу.
Начальник Центру соціальних служб Мар'ян Українець розповів про надання юридичної та психологічної підтримки людям, які звертаються, заплановані і заходи.
Спільно зі Службою у справах дітей проводять інспектування сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Організували відзначення Дня усиновоення. Про це розповіла Надія Бедрій.
Начальник відділу соціального захисту Ігор Гащак повідомив про роботу з категоріями населення, які потребують допомоги.
Ситуація зі захворюваністю на коронавірус залишається стабільною. 26,5% швидкісних тестів, зроблених від липня до кінця вересня, виявились позитивними. За минулий тиждень підтвердилося 42 випадки захворювання на коронавірус з 189 звернень. Разом з тим, перебіг хвороби переважно не є важким, а лікарня забезпечена достатньою кількістю вакцини. Про це розповів директор КНП "Бродівська центральна міська лікарня" Мирослав Тимусь.
Начальник відділу освіти Микола Сторожук проінформував про рекомендації Міністерства освіти щодо проведення навчального процесу в осінньо-зимовий період.
Начальник відділу культури, туризму молоді та спорту Мар'яна Родін розповіла про підготовку до Дня захисника України. Також відзначила, що зараз Бродівська громада займає друге місце у "Іграх Львівщини". Попереду ще три види змагань, у яких наші представники будуть докладати всіх зусиль, щоб здобути найкращі результати та поборотися за першість.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше