Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформує Фонд соціального страхування України

Інформування
20.06.2022

Відновлюється можливості реалізації прав застрахованих осіб та потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання  на отримання соціальних послуг за рахунок коштів Фонду соціального страхування України відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” від 23.09.1999 № 1105, зокрема на лікування та/або реабілітаційну допомогу у відділеннях санаторно-курортного закладу після перенесених захворювань і травм та санаторно-курортне лікування відповідно.

Крім того, обов’язковим є дотримання основних заходів цивільного захисту в умовах воєнного стану.

Санаторно-курортна реабілітація – це проведення  реабілітаційних заходів, інтегрованих у процес надання інтенсивної медичної допомоги хворому і здійснення реабілізаційних заходів у спеціалізованих реабілітаційних відділеннях або центрах реабілітації безпосередньо з профільного відділення стаціонару після закінчення гострого періоду захворювання метою якої є подальше відновлення і компенсація порушених функцій, соціально-побутове і професійне відновлення хворого.

Порядком № 39 (затвердженим постановою правління Фонду соціального страхування України від 13 липня 2017 року №39 із змінами), запроваджено  механізм забезпечення застрахованих осіб (працюючих) послугами з лікування в реабілітаційних відділеннях на  підставі укладання тристоронніх договорів.

Детальну інформацію щодо Порядку можна отримати у робочому органі Фонду соціального страхування за тел.:

 (03266) 4-22-51, 4-32-92 м.Броди

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше