Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПРОТОКОЛ громадських слухань щодо проекту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги КП «Бродиводоканал» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення»

Громадські слухання
06.10.2023

16 год.

04 жовтня 2023 року                                                                             місто Броди

 

Присутні: 8 осіб (реєстр додається).

     Порядок денний:

     Проведення громадських слухань щодо проекту рішення   виконавчого комітету Бродівської міської ради «Про встановлення тарифів на послуги КП «Бродиводоканал» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення».

     СЛУХАЛИ:

     О.Єлиневського про те, що на виконання розпорядження міського голови від 18 вересня 2023 року № 202/03-03 у період з 19 вересня до 04 жовтня 2023 року проводяться консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення щодо проекту рішення виконавчого комітету  Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення тарифів на послуги КП «Бродиводоканал» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення».

     Консультації проводяться згідно Порядку проведення консультацій з громадськістю  та заінтересованими сторонами у Бродівській міській територіальній громаді, затвердженого рішенням Бродівської міської ради  від 16 травня 2023 року № 1089.

     Інформаційне повідомлення про проведення обговорення оприлюднене на сайті міської ради 19 вересня 2023 року у розділі Новини за посиланням: https://mrbrody.dosvit.org.ua/news/informatsine-povidomlennya-pro-provedennya-konsultatsi-z-gromadskistyu-2023-09-19.

     Письмові та усні зауваження та пропозиції до проекту рішення приймалися до 17 години 03 жовтня  2023 року  на поштову адресу Бродівської міської ради Львівської області: площа Ринок, будинок 1, місто Броди, Золочівський район, Львівська область, 80600 або на електронну адресу Бродівської міської ради Львівської області: mrbrody@ukr.net.

     До 17 години 03 жовтня 2023 року зауваження та пропозиції не надходили.

     На сьогодні 04 жовтня 2023 року заплановано проведення публічного заходу – громадські слухання під час яких також можна подати зауваження та пропозиції до проекту рішення виконавчого комітету.

     Пропозиції та зауваження повинні містити:

- прізвище, ім’я, по батькові, відомості про зареєстроване місце проживання на території Бродівської міської територіальної громади;

- зміст зауважень та/або пропозицій, які висловлюються;

- пояснення підстав внесення зауваження та/або пропозицій.

     Анонімні пропозиції та зауваження, а також зауваження і пропозиції, які не відповідають вказаним вище вимогам, не реєструються і не розглядаються.

     ВИСТУПИЛИ:

М.Чунгін із запитаннями до директора КП «Бродиводоканал» щодо порядку розрахунку тарифів на послуги підприємства, обсягів та порядку обліку послуг, суми різниці в тарифах у разі неприйняття виконавчим комітетом міської ради рішення про встановлення тарифів, обліку несанкціонованих врізок до магістралей централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, каналізування вулиці 8 березня в місті Броди, ведення претензійно-позовної роботи з боржниками.

О.Ониськів, який відповів на всі запитання.

М.Чунгін (зареєстроване місце проживання на території громади - місто Броди, вулиця Полковника Мариняка) з пропозицією:

«Розділити тарифи на послуги КП «Бродиводоканал» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення за категорією споживачів:

для населення;

для інших категорій споживачів.

     Пояснення підстав внесення пропозиції:

  1. Формування меншої ціни на послуги КП «Бродиводоканал» для населення за рахунок інших споживачів;
  2. Закладення прибутку комунального підприємства для тарифів на послуги КП «Бродиводоканал» для іншої категорії споживачів».

 

Відповідальний за проведення громадського обговорення - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                               
                                                                                                    Олександр ЄЛИНЕВСЬКИЙ

Протокол вела                                                                            Марія ПОВШАК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше