Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Представництво Фонду Міжнародної Солідарності в Україні продовжує співпрацю з громадами-партнерками

Новина
24.01.2023
Представництво Фонду Міжнародної Солідарності в Україні продовжує співпрацю з громадами-партнерками. Нещодавно в рамках Грантового проєкту «Цивільний захист з добровільними пожежними командами (ДПК) для громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» відбулися практичні навчання для членів добровільних пожежних дружин і команди Бродівської громади.
А сьогодні делегація експертів прибула з метою обговорити питання щодо забезпечення пожежної безпеки у громаді.
Заступники міського голови Олександр Єлиневський та Оксана Прокопець, начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та мобілізаційної підготовки Валерій Олійник та начальник 10 ДПРЧ Андрій Миськів відповідали на питання фахівців, щоб спільно сформувати план подальшої співпраці у Проєкті.
Обговорили:
✔️Структуру організації системи протипожежної безпеки у громаді. Наприклад, у період сухостою ДПД у старостинських ведуть візуальне спостереження, фіксують задимлення, допомагають ліквідовувати займання сухої трави.
✔️Можливість брати участь у міжнародних програмах, консультаціях.
✔️Створення паспорту ризиків для громади та аналіз безпекової ситуації. За результатами аналізу і прийнято рішення про створення добровільної пожежної дружини у Станіславчицькому окрузі та добровільної пожежної команди у Комарівському.
✔️Плани взаємодії між професійними пожежниками та добровольцями.
✔️Забезпечення лісових господарств командами та технікою для гасіння лісових пожеж.
✔️Комплекс заходів для попередження паводків та підтоплень, які були проведені у 2014 році.
✔️Виконані та заплановані роботи щодо облаштування укриттів.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше