Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Бродівській громаді вже є напрацювання щодо процесу декомунізації

Інформування
26.07.2022

Відбулося фінальне засідання робочої групи з ліквідації символів комуністичного тоталітарного режиму.
Робоча група була сформована у травні з таким складом: Олександр Єлиневський, Оксана Прокопець, Ірина Олеха, Руслан Шишка, Вікторія Мазур, Михайло Тивонюк, Володимир Стрільчук та Руслан Данилюк.
За час роботи напрацювали перелік вулиць Бродівської громади, які потребують перейменування, та перелік об'єктів з ознаками радянської ідеології.
Після виїздів та обстежень робоча група сформувала свої пропозиції щодо декомунізації і переосмислення пам'ятних місць у Бродівській громаді. Надамо їх на розгляд профільної депутатської комісії, а тоді - на розгляд сесії Бродівської міської ради.
Приймаємо на розгляд пропозиції мешканців щодо перейменування вулиць. Якщо у вас є хороша і обґрунтована ідея, як можна назвати вулиці у Бродах.

Процес перейменування будемо обговорювати у медійному просторі Бродівщини. Слідкуйте за новинами на наших ресурсах та в ефірі ТРК "Броди".
У час війни надважливо шанувати неспотворену окупантами історію, відновлювати історичну пам'ять та плекати своє. Україна бореться за свободу і вже ніколи не стане частиною тоталітарного режиму минулого.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше