Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з перевезення пасажирів

Інформування
25.01.2022

Виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 358 Броди АС – Клекотів (далі – конкурс).

  1. Організатор конкурсу: виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області.
  2. Об’єкт конкурсу: приміський автобусний маршрут загального користування № 358 Броди АС – Клекотів, характеристика об’єкту:

Найменування початкової та кінцевої зупинки

Броди АС – Клекотів

Протяжність маршруту, км

31,1

Вид сполучення

приміський

Інтервал руху приміського маршруту та кількість оборотних рейсів  (робочі/ вихідні дні)                                  

1-2 год (5 об.р.), початок роботи - м.Броди

Періодичність перевезень

щоденно

Кількість автобусів

1-основний, 1-резервний

Категорія і клас автобуса за конструкцією

М2, М3, клас І, ІІ, ІІІ

Режим руху

звичайний

 

Конкурс з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 358 Броди АС – Клекотів проводиться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», рішення виконавчого комітету від 13 січня 2022 року № 3/02-02 «Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 358 Броди АС – Клекотів».

  1. Метою проведення конкурсу є розвиток конкуренції, обмеження монополізму на ринку пасажирських перевезень та вибір на конкурсних засадах юридичних або фізичних осіб, які спроможні забезпечувати належну якість обслуговування перевезень пасажирів в Бродівській міській територіальній громаді.
  2. Об’єкт конкурсу – приміський автобусний маршрут загального користування № 358 Броди АС – Клекотів.
  3. Відповідно до ст. 45 Закону України «Про автомобільний  транспорт»  у конкурсі на визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті загального користування можуть брати участь автомобільні перевізники, які мають ліцензію на той вид послуг, що виносяться на конкурс, на законних підставах використовують у достатній кількості сертифіковані автобуси відповідного класу, відповідають вимогам, викладеним у статті 34 Закону України «Про автомобільний  транспорт».
  4. Клас автобусів визначений згідно з затвердженим Порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучення та режимами руху (наказ Міністерства транспорту та зв’язку України від 12.04.2007р. № 285).
  5. Автобуси, що пропонуються перевізником-претендентом для перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 358 Броди АС – Клекотів за технічними, екологічними показниками повинні відповідати вимогам законодавства у сфері автомобільного транспорту. Не допускаються для участі в конкурсі автобуси переобладнані з вантажних транспортних засобів.
  6. Для участі у конкурсі з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 358 Броди АС – Клекотів, перевізник-претендент повинен мати достатню кількість транспортних засобів, необхідних для виконання перевезень, та достатню кількість резервних транспортних засобів.
  7. Автобус, який пропонуються перевізником-претендентом для резерву, повинен бути не нижче за показниками категорії та класу основного автотранспортного засобу, який пропонуються для обслуговування маршруту.
  8. На об'єкті конкурсу забезпечується робота транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.
  9. Транспортні засоби, пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, повинні бути пристосовані для користування інвалідами з вадами зору, слуху та з ураженнями опорно-рухового апарату, а також передбачати можливість встановлення зовнішніх звукових інформаторів номера і кінцевих зупинок маршруту, текстових та звукових систем у салоні для оголошення зупинок.
  10. В разі відсутності в перевізників-претендентів автобусів, що відповідають умовам конкурсу, перевізники мають право подавати документи для участі в конкурсі, а також інвестиційний проект-зобов'язання щодо оновлення парку автобусів, які будуть повністю відповідати всім вимогам на цьому об'єкті конкурсу, на визначений період до п'яти років.
  11. Перелік документів для участі в конкурсах визначений статтею 46 Закону України «Про автомобільний транспорт» та пунктом 29 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081. Крім того, перевізники-претенденти подають для участі в конкурсі копії сертифікатів відповідності та екологічності автобуса із додатками, в яких зазначена інформація, що характеризує транспортний засіб, на який видано сертифікат або транспортний засіб, що підпадає під сферу дії сертифікату, виданого на партію (серію) автобусів з такими характеристиками, виданих уповноваженим Міністерством інфраструктури України органом із сертифікації.
  12. Оплата за участь у конкурсі претендентом не вноситься. При поданні конверта з позначкою № 1, що містить документи для участі в конкурсі, додається довідка довільної форми з інформацією про те, що претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі у зв’язку з відсутністю такої вимоги в оголошенні виконавчого комітету Бродівської міської ради про проведення конкурсу, розміщеному у газеті «Голос відродження» від 28 січня 2022 року.
  13. Документи для участі в конкурсі подаються у двох закритих конвертах з позначками на кожному конверті "№ 1" та "№ 2" відповідно, із зазначенням дати конкурсу та назви перевізника-претендента, який подає документи для участі в конкурсі.
  14. Документи, подані перевізником-претендентом для участі в конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.
  15. Документи та зазначена в них інформація, що подані автомобільними перевізниками-претендентами для участі у конкурсі, повинні бути достовірними станом на дату подання таких документів на конкурс і на дату проведення самого конкурсу.
  16. Перевірку поданих документів для участі в конкурсі на відповідність обов’язковим і додатковим умовам конкурсу та наявності усіх документів проводить виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області - організатор перевезень із залученням відповідних фахівців за їх згодою.
  17. До участі в конкурсі не допускаються автомобільні перевізники, які визначені в пункті 12 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081. 
  18. Документи для участі у конкурсі приймаються щоденно в робочі дні з 9.00 год. до 18.00 год.(в п’ятницю до 16.45 год, обідня перерва з 13.00 до 14.00 год.) за адресою: Львівська область, Золочівський район, м.Броди, площа Ринок, 20 (кабінет 103, відділ розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бродівсьої міської ради Львівської області).
  19. Кінцевий строк подання документів 14 лютого 2022 року до 17.00 год.
  20. УВАГА! Отримання бланків (заяви на участь в конкурсі і анкети перевізника), одержання необхідної інформації про об’єкт конкурсу, роз’яснення щодо умов конкурсу здійснюється у виконавчому комітеті Бродівської міської ради Львівської області (у відділі розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бродівсьої міської ради Львівської області) за адресою: Львівська область, Золочівський район, м.Броди, площа Ринок, 20, з 9.00 год. до 18.00 год. (в п’ятницю до 16.45, обідня перерва з 13.00 год до 14.00 год.), крім вихідних та святкових днів (кабінет 103).
  21. У разі відсутності керівника перевізника-претендента на конкурсі його  інтереси  може   представляти   особа,  яка  має довіреність, видану перевізником-претендентом.
  22. Конкурс з визначення переможця проводитиметься з 11.00 год.          03 березня 2022 року за адресою: Львівська область, Золочівський район, м.Броди, площа Ринок, 20.
  23. Телефон для довідок: (03266) 4-40-35 електронна адреса: mrbrody@ukr.net.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше