Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про про розроблення містобудівної документації «Внесення змін до Детального плану території земельної ділянки на території Бродівської міської ради в районі вулиць Набережна-автодорога Київ-Чоп для будівництва та обслуговування об’єктів закладів торгівлі»

Інформування
23.07.2024

     Виконавчий комітет Бродівської міської ради оголошує про розроблення містобудівної документації «Внесення змін до Детального плану території земельної ділянки на території Бродівської міської ради в районі вулиць Набережна-автодорога Київ-Чоп для будівництва та обслуговування об’єктів закладів торгівлі».
     За додатковою інформацією можна звернутись в відділ містобудування, архітектури та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Бродівської міської ради, за адресою: 80600, Львівська область, Золочівський район, м. Броди, пл. Ринок, 20).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше