Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про початок проведення містобудівного моніторингу на територій Бродівської територіальної громади

Інформування
19.03.2024

Відділ містобудування, архітектури та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Бродівської міської ради відповідно до Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 1.09.2011року за №170 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 14.12.2021 року за №333), оголошує про початок проведення містобудівного моніторингу на територій Бродівської територіальної громади.

        Завданням містобудівного моніторингу є отримання показників стану і змін об’єктів містобудування відповідно до містобудівної документації для оцінки та прогнозу впливу на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних та громадських інтересів.

Пропозиції приймаються з 21 березня до 3 квітня 2024 року.

 

Електронна адреса для подання пропозицій:

arh.brodyrda@gmail.com .

Бродівська міська рада.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше