Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Не втомлюємося дякувати за вклад у нашу спільну Перемогу

Новина
22.07.2022
154 одиниці військового спорядження, вартістю понад 255 000 грн.
24-та окрема механізована бригада імені короля Данила отримала від Бродівської міської ради необхідне тактичне оснащення. Активні навушники, наплічники, наколінники, налокітники, рукавиці, ножі, форма, берці та бойові сорочки передано самохідному артилерійському дивізіону.
Забезпечити якісним військовим спорядженням майже два десятки захисників вдалося завдяки польським побратимам з міста-партнера Могільно. Бургомістр ґміни Лешик Душинський організував збір коштів для потреб українських військовослужбовців.
Нагадаємо, нещодавно за фінансової підтримки громади Могільно було придбано та передано десантникам дороговартісний квадрокоптер. Сьогодні виконали замовлення "королівської" бригади ЗСУ.
Також для 24-ї бригади міський голова Бродів Анатолій Белей, заступник очільника громади Олександр Єлиневський і головний спеціаліст відділу економіки та публічних закупівель Бродівської міської ради Юлія Максимів передали речі, придбані бродівчанкою пані Наталією, котра зараз в Іспанії. Благодійниця закупила для бійців засоби гігієни, триточкові ремні, дощовики і футболки.
Як розповідає спеціаліст відділу економіки та публічних закупівель Юлія Максимів, усі речі для військових підбирали відповідно до вказаних потреб і розмірів. А постійні консультації з експертами та самими бійцями, які перебувають на гарячих бойових позиціях, дозволили максимально ефективно використати пожертви закордонних добродіїв.
Не втомлюємося дякувати за вклад у нашу спільну Перемогу!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше