Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Бродівській міській раді відбулася щотижнева нарада

Інформування
11.07.2022

Директор КП "Броди" Юрій Кукулка повідомив про те, що за минулий тиждень підприємство виконало такі роботи: Скошували траву по вул. 22 січня, Франка, Коженівського, біля в'їзного знаку "Броди", у сквері по вул. Шевченка. Вирубували поросль по вул. Островчик. Чистили зливоприймальні колодязі на вул. Франка. Виконали роботи з відновлення лінії вуличного освітлення на вул. Старобрідська та 8 березня тривають. На цей тиждень заплановано обкошування зелених зон у середмісті.

Директор КП "Бродитеплоенерго" Олег Риплянський розповів про хід підготовки до опалювального сезону. Котельні готові на 80%. Триває заготівля дрів.
Головний інженер КП "Бродиводоканал" Дмитро Беднарчук проінформував про заміну насоса на водозаборі. На цьому тижні робили заміну водомережі на вул. Труша. Ліквідували прориви на вул. Веста, Юридика, Конюшківська. Проводять обстеження водомереж у підвальних приміщеннях багатоквартирних будинків та виявляють врізки, якими мешканці користуються для поливу території. Без встановленого загальнобудинкового лічильника така діяльність заборонена, тому комунальники пломбують ці підключення та виставляють рахунки за воду на ОСББ. Підняли колодязь на вул. Будівельна. Чистка та промивка каналізації по вул. Короленка, Богуна Франка, Коновальця, Хроновича, Гайдамацька.
Директор ВО КТЦ "Бродівський замок" Олег Казмірчук розповів про те, що працівники просмолили шви на покрівлях, відремонтували косарку, обкосили траву на території біля озера Бугаї. Виготовили 6 лавок з піддонів, одна, на жаль вже знила з території замку.
Ми щиро радіємо, що людям сподобалися лавки. Бачимо, що вони користуються популярністю, але просимо не забирати лавки з Бродівського замку. Нехай вони приносять комфорт всім, хто приходить на територію замку.
Відділи та служби гуманітарного напряму працюють у штатному режимі воєнного часу. Заклади освіти готуються до нового навчального року. Сфера культури працює над господарськими питаннями та збором коштів на підтримку ЗСУ. Соціальна сфера - працює з внутрішньо переміщеними особами та сім‘ями, які опинились у складних життєвих обставинах.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше