Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"Музичне товариство "БОЯН" продовжує благодійне турне Бродівською громадою на підтримку ЗСУ

Новина
30.01.2023
Цієї неділі вокалісти "Бояну" на чолі з Ярославом Линівом колядували у храмах Станіславчика та Берлина. Для парафіян церкви Покрови Пресвятої Богородиці та церкви Святої Параскеви хористи презентували оновлену різдвяну програму.
Як розповідають представники музичної комунальної установи Бродівської міської ради: "Виступати у храмі - особливе задоволення, але й велика відповідальність. Глядач тонко відчуває кожне слово і свою причетність до спільної справи - підтримки наших захисників".
Цього разу жителі Станіславчика і Берлина під час концерту муніципального хору "Боян" зібрали 9 200 гривень (4562 - Станіславчицька громада і 4638 - Берлинська).
Щиро дякуємо вокалістам і глядачам за вклад у нашу Перемогу!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше