Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Модернізація житлового фонду і пошук фінансування.

Нарада
10.12.2021
Під час онлайн-зустрічі обговорили перспективи та можливості використання Револьверного Фонду Міст асоціації «Енергоефективні міста України», як фінансового інструменту для підтримки участі ОСББ у державних та місцевих програмах модернізації житлового фонду.
Нагадаємо, місто Броди є членом Асоціації «Енергоефективні міста України» з 2016 року. Ведеться робота в напрямку вивчення нових технологій, пошуку інвестицій, розвитку співробітництва та обміну досвідом з українськими і закордонними партнерами в ділянках ефективного та ощадливого використання енергетичних ресурсів. У пріоритеті - надання якісних енергетичних послуг, підвищення енергетичної безпеки, захист довкілля та забезпечення сталого розвитку населених пунктів.
З огляду на те, що впровадження енергозберігаючих заходів вимагає чималих коштів, а пошук фінансування - одне з найважчих завдань для ОСББ, револьверний фонд стає вигідним інструментом альтернативного фінансування об’єднань. Адже ідея «револьверного» фонду полягає у наданні «дешевих» позик, що є вигіднішим за кредит у банку.
Тож, спільно з партнерами Асоціації розглянули кращі практики і тенденції:
Виконавчий директор АЕМУ Святослав Павлюк розповів чому асоціація запровадила інструмент РФМ.
Голова наглядової ради Фонду енергоефективності Юлія Сабатюк говорила про інструмент РФМ в контексті підтримки участі ОСББ у програмі «Енергодім».
Своїми відгуками про участь в програмі РФМ АЕМУ поділилися представники територіальних громад Краматорська і Ковеля.
Про свій досвід використання РФМ розповіли представники ОСББ та будівельних організацій.
Вдячні Асоціації «Енергоефективні міста України» за партнерську підтримку, допомогу у впровадженні системи управління енергією та спільні дії у відповідь на місцеві енергетичні виклики.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше