Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міжнародні програми, гранти

Інформування
03.07.2023
Львівська обласна рада інформує про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання і загалом можливості залучення фінансової і нефінансової підтримки для громадських організацій, інституцій місцевої влади, активних спільнот, підприємців на період з 15 липня 2023р.
Моніторинг змін щодо актуальності інформації за тематичними напрямами проводиться щотижнево й оновлюється автоматично. Поширення інформації здійснюється двічі на місяць.
Зверніть увагу! 
Інформація про крайні терміни участі у конкурсах, програмах - наявна у всіх тематичних напрямах, а також у блоці "Консолідована інформація за напрямами і фондами". Інформація про можливості і донорські установи постійно доступна 
https://lvivoblrada.gov.ua/activity/granti
Тематичні напрями 
(актуальних конкурсів/можливостей із дедлайнами):
  • Соціальний розвиток та демократичні ініціативи (+16)
  • Аграрний розвиток (+11)
  • Економіка та підприємництво (+30)
  • Енергоефективність і екологія (+10)
  • Культура і туризм (+8)
  • Наука та інновації (+16)
  • Освіта, стажування, стипендії (+2)
  • Охорона здоров’я (+4)
  • Краудфандингові платформи (13)
  • Фонди, які надають гранти (56)
Увага! Стартував прийом проєктних заявок в рамках Програми "Польща-Україна" Interreg NEXT 2021-2027 за напрямками "Здоров'я" і "Довкілля". Кінцева дата подання заявок: 31 липня 2023р.

Новини на цю ж тему

Актуальні гранти для громад і активних спільнот (15 - 30 квітня)

Перелік конкурсів/грантів час подання заявок на які завершується в період з 15 - 30 квітня, детальніше про ці та інші можливості наступних періодів на сторінці «Міжнародні програми, гранти»
Інформування
10.04.2024

Актуальні гранти для громад і активних спільнот (1-15 березня)

До вашої уваги перелік конкурсів/грантів час подання заявок на які завершується в період з 1- 15 березня
Інформування
20.02.2024

Актуальні гранти для громад і активних спільнот (15-29 лютого)

До вашої уваги перелік конкурсів/грантів час подання заявок на які завершується в період з 15 по 29 лютого, детальніше про ці та інші можливості наступних періодів на сторінці «Міжнародні програми, гранти»
Інформування
06.02.2024

На ветеранський бізнес – 6,7 млн грн

За підсумками 17 хвилі проєкту «єРобота» двоє осіб із Львівської області у рамках програми «Гранти для ветеранів та членів їхніх сімей» отримають від держави мільйон гривень на започаткування або розвиток підприємницької діяльності.
Інформування
27.10.2023

Чеська гуманітарна організація "Людина в біді" за фінансової підтримки американського народу оголошує конкурс з надання мікрогрантів

Розмір гранту залежатиме від поданої пропозиції та бюджету: -до 1000 доларів США* для фізичних осіб-підприємців, які не використовують працю найманих осіб -до 5000 доларів США* для мікро-, малих та середніх підприємств, фізичних осіб-підприємців, які мають двох та більше найманих працівників.
Інформування
12.10.2023

Грант для ветеранів та членів їх сімей: як реалізовується програма на Львівщині

Відповідно до урядової програми «Грант для ветеранів та членів їх сімей», що стартувала у квітні цього року, 13 заявників із Львівщини, бізнес-плани котрих розглядала комісія Львівського обласного центру зайнятості, отримали позитивне рішення про надання коштів для започаткування бізнесу
Інформування
05.09.2023

Львівська обласна рада інформує про гранти та освітні проєкти для громад і активних спільнот

Перелік конкурсів/грантів час подання заявок на які збігає в період з 1 по 15 серпня
Інформування
24.07.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше