Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сучасна громада потребує осучаснення медичної сфери

Медицина
11.01.2022
Сучасна громада потребує осучаснення медичної сфери.
На тлі змін, які відбуваються у приміщеннях та на території КНП "Бродівська центральна міська лікарня", не забуваємо і про необхідність у змінах самого процесу надання медичної допомоги у відповідності до сучасних стандартів.
У залі Бродівської міської ради відбулася робоча зустріч заступника міського голови Ірини Олехи, директора "Бродівської ЦМЛ" Мирослава Тимуся, заступників Ігора Матійчука та Оксани Кукулки з представниками ТзОВ "Медичний сервіс".
Директор "Медичного сервісу" Андрій Самотій та заступник Андрій Мазан розповіли про основні напрямки роботи компанії та плани на роботу у Бродівській громаді.
Домовились про співпрацю між КНП "Бродівська ЦМЛ" та ТзОВ "Медичний сервіс". Компанія надаватиме консультаційні послуги, навчання коректності кодування інформації відповідно до постанов Кабінету Міністрів, надасть необхідний супровід у 2022 році для прибутковості закладу та якомога більш ефективної співпраці з Національною службою здоров'я України.
Медичну систему чекає подальше реформування, відділення ланки первинної медицини та інші зміни, які дозволять осучаснити та оптимізувати процес надання медичної допомоги населенню.
Директор КНП "Бродівська центральна міська лікарня" Мирослав Тимусь зазначив, що наша лікарня має велику територію обслуговування, частина людей страждає на хронічні захворювання, які потребують постійного медичного нагляду. То ж співпраця, нові підходи та сучасні технології забезпечать покращення рівня надання послуг та розширення можливостей надання необхідної медичної допомоги.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше