Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

у Бродах триває медична реформа

Медицина
23.02.2022
Медична реформа триває і разом з тим змінюються умови використання коштів, які надає Національна служба здоров'я України.
З 1 липня 2022 року НСЗУ укладатиме договори окремо на первинну ланку медицини та на окремі пакети послуг (вторинну ланку).
То ж до липня первинна ланка - сімейна медицина - та вторинна - вузькоспеціалізована медична допомога - мають бути розділені на дві окремі юридичні особи.
У Бродівській міській раді 22 лютого під час розширеної наради медиків та представників міської ради обговорили дорожню карту реформи у нашій громаді. Відповідно до чинного законодавства - розпочали підготовку проєктів рішень, які розглядатимуть депутати на сесіях.
Також розглянули та проаналізували проєктні потужності приміщень, у яких планується розміщувати медиків сімейної медицини. За статистичними даними НСЗУ, ще не усі мешканці нашої громади уклали договори з сімейними лікарями. Тому Мирослав Тимусь наголосив на необхідності укладання угод, адже це вже необхідність для кожного – і для людей, і для нашої медичної системи.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше