Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Машини на лінії фронту рятують життя, але і самі зазнають ушкоджень та потребують заміни.

Новина
22.07.2022
Машини на лінії фронту рятують життя, але і самі зазнають ушкоджень та потребують заміни.
Норвежці Jarle Midtbø і Bernt Skjarpe передають автівки для ЗСУ від початку повномасштабного вторгнення, а тепер прибули до Бродів особисто, щоб віддати мікроавтобус бійцям 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила.
Норвезькі друзі впізнали на парковці "Тойоту", яку передали для ЗСУ першою. Нею і приїхали на зустріч військові. Зараз замість заднього вітрового скла клейонка, одразу видно, що машина виконує завдання на межі можливостей.
Також Михайло Старик та Михайло Саган показали норвежцям інші машини, які готують до відправки на фронт. Серед них і компактна машина швидкої допомоги, яку модернізували підручними засобами та перефарбували у хакі.
"У нашому селищі, - каже Шель, - живе десь три тисячі людей, але є багато місць, де майорить український прапор. Ми підтримуємо вас!".
Кошти на дві автівки, які подолали шлях у понад 2100 км і прибули в Україну сьогодні, збирала вся громада селища.
Друге авто волонтери передали бійцям 92-ої окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка у Тернополі.
Тепер мікроавтобус для 'двадцятьчетвірки" пройде ремонт та обслуговування за підтримки Михайла Старика та Михайла Сагана, а тоді відправиться у зону бойових дій на Донеччині.
Дякуємо волонтерам, благодійникам, перевізнику Андрію Круцько. Слава Україні!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше