Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Львівській області наголошують на посиленні заходів безпеки в місцях масового перебування населення

Цивільний захист
30.06.2022

Всіх власників великих торгівельних та розважальних закладів, керівників промислових та продуктових ринків, залізничних вокзалів та автостанцій з масовим перебуванням людей, просимо дотримуватись встановлених заходів безпеки під час оголошення повітряних тривог. При цьому наголошується на необхідності термінового припинення роботи таких закладів та евакуації відвідувачів і пасажирів у безпечні місця (найпростіші укриття).

Всіх власників закладів харчування та торгівлі незалежно від форм власності, Золочівська районна військова адміністрація просить терміново припиняти роботу таких закладів під час оголошення повітряних тривог.

Мешканців житлових будинків незалежно від поверховості, під час оголошення повітряних тривог, просять залишати житлові приміщення та переходити до найпростіших укриттів.

Детальніше Лист Золочівської РВА

Бережіть себе та своїх рідних!

Тримаємо стрій!

Переможемо!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше