Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ірландські автівки на захисті України

Новина
03.10.2022
Бродівські волонтери (Руслан Шишка, Руслан Ішков, Йосип Галицький, Володимир Венгрин, Василь Целюх, Олег Каплюк) повернулися з чергової поїздки у зону бойових на півдні.
Доставили автівки, які нещодавно пригнали з Ірландії, речі першої необхідності (засоби гігієни, спальники, карімати, свічки, продукти довготривалого зберігання) від міської ради та БФ "Допомога без меж. Броди" Допомога ЗСУ. Броди., посилки від рідних та близьких бійців.
Також Бродівська міська рада надала пальне для здійснення поїздки.
Відвідали підрозділи 24-ої окремої механізованої бригади імені Короля Данила:
✔️другий механізований батальйон;
✔️перший стрілецький батальйон;
✔️сорок шостий окремий стрілецький батальйон.
✔️Батальйон "Львів".
✔️Днями п'ята автівка стане на службу до 53-ого окремого мотопіхотного батальйону.
Також до гуманітарного вантажу долучилися колективи закладів освіти нашої громади. Найсмачніша випічка, продукти харчування довготривалого зберігання та щирі дитячі малюночки потішили наших бійців та додаватимуть їм сил на боротьбу.
Все буде Україна!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше