Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація щодо включення фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва

Інформування
30.04.2024

Інформація щодо включення фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва

     Відділ контролю в сфері насінництва, розсадництва та якості зерна управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області нагадує, що фізичні особи-підприємці та юридичні особи, що мають наміри виробляти  насіння і садивний матеріал у 2024 році з метою подальшої реалізації, повинні подати заяви щодо їх включення до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва, при умові додержання майнових прав інтелектуальної власності на сорти рослин.
     Інформуємо Вас, що Міністерство аграрної політики та продовольства України приймає заяви для включення до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва.
     Прийом заяв здійснюється за адресою: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 24, Мінагрополітики, або на електронну адресу: ua_seeds@ukr.net
     Контактна особа: Шутенко Таїса Олександрівна тел.: 044-363-08-45, email: t.shutenko@minagro.gov.ua
     Форма (бланк) заяви згідно Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13.06.2016 № 198 «Про затвердження форм заяв, які подаються для включення заявника до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва та для внесення змін до відомостей, які містить такий реєстр».
     Порядок включення суб’єків до реєстру згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 30.11.2016 № 882 «Про затвердження Порядку ведення Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше