Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення консультацій з громадськістю

Громадські слухання
22.03.2024

 

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення консультацій з громадськістю

 

Ініціатором проведення обговорення є відділ освіти Бродівської міської ради. Найменування органу, який проводить обговорення- Виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області.

Назва проекту акта, винесеного на обговорення – проект рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про роботу закладів дошкільної освіти  та дошкільних  підрозділів  закладів загальної середньої освіти  у період Великодних свят 2024 року».

Адреса (гіпертекстове посилання) опублікованого тексту проєкту акта - https://mrbrody.dosvit.org.ua/documents/clu2os2vwl3hp0880cty6u94z

Відомості про строк, місце, дату, час і порядок проведення заходів з обговорення, реєстрації учасників – Консультації з громадськістю проводяться з 22 березня до 05 квітня 2024 року у формі публічного громадського обговорення. 

Громадські слухання відбудуться 08 квітня 2024 року о 15 годині за адресою вул. Стуса Василя, будинок 20, місто Броди, Золочівський район, Львівська область (актова зала відділу освіти). Реєстрація учасників та представників засобів масової інформації розпочинається о 14 год. 30 хв. за вказаною адресою.

Зауваження та пропозиції можна подати в усній та письмовій формах:

до 17 години 05 квітня 2024 року  на поштову адресу відділу освіти Бродівської міської ради Львівської області: вулиця Стуса Василя, будинок 22, місто Броди, Золочівський район, Львівська область, 80600 або на електронну адресу відділу освіти Бродівської міської ради Львівської області: osvbrody@ukr.net.

08 квітня 2024 року під час проведення громадських слухань.

Пропозиції та зауваження повинні містити:

- прізвище, ім’я, по батькові, відомості про зареєстроване місце проживання на території Бродівської міської територіальної громади;

- зміст зауважень та/або пропозицій, які висловлюються;

- пояснення підстав внесення зауваження та/або пропозицій.

Анонімні пропозиції та зауваження, а також зауваження і пропозиції, які не відповідають вказаним вище вимогам, не реєструються і не розглядаються.

Консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення, а також організації його проведення надаються головним спеціалістом – юристом відділу освіти Бродівської міської ради Львівської області за телефоном +380663519622 та за адресою вул. Стуса Василя, будинок 22, місто Броди, Золочівський район, Львівська область.

Відповідальна за проведення обговорення - начальник відділу освіти Бродівської міської ради Львівської області Антоненко Наталія Володимирівна.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше