Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю

Громадські слухання
20.03.2024

Інформаційне повідомлення

про проведення консультацій з громадськістю

 

  1. Ініціатором проведення обговорення є відділ освіти Бродівської міської ради. Найменування органу, який проводить обговорення- Бродівська міська рада Львівської області
  2. Назва проєкту акта, винесеного на обговорення – проєкт рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про внесення змін у Додаток до Програми трансформації мережі закладів освіти Бродівської міської ради на 2023-2027 роки, затвердженої рішенням Бродівської міської ради від 16.05.2023року № 1081»
  3. Варіанти вирішення питання:

Прийняття рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про внесення зміну Додаток  до Програми трансформації мережі закладів освіти Бродівської міської ради на 2023-2027 роки, затвердженої  рішенням Бродівської міської ради від 16.05.2023року № 1081».

У результаті виконання рішення мережа закладів освіти Бродівської міської територіальної громади буде приведена у відповідність до норм законодавства України, мешканці громади отримуватимуть якісні освітні послуги.

  1. Адреса (гіпертекстове посилання) опублікованого тексту проєкту акта - https://mrbrody.dosvit.org.ua/documents/cltzmwd1skbqw088060848m9a Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення – мешканці Бродівської міської територіальної громади.
  2. Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін - Будуть створені кращі умови для одержання учнями якісної освіти, зокрема через формування початкових шкіл, гімназій, організацію гарантованого підвезення учнів до найближчих закладів освіти, а також створення одного ліцею, які забезпечать здобуття профільної освіти.
  3. Відомості про місце і час проведення публічних заходів, порядок обговорення, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників – Консультації з громадськістю проводяться у формі публічного громадського обговорення. Громадські слухання відбудуться 5 квітня 2024 року о 14 год. 30 хв. за адресою вул. Стуса Василя, будинок 20, місто Броди, Золочівський район, Львівська область (актова зала відділу освіти). Реєстрація учасників та представників засобів масової інформації розпочинається о 14.00 год. за вказаною адресою.
  4. Порядок участі в обговоренні представників визначених соціальних груп населення та заінтересованих сторін – Учасники можуть висловлювати свої зауваження і пропозиції у письмові чи усній формі із зазначенням прізвища, імені та адреси особи, яка їх подає. Зауваження та пропозиції реєструються відповідальною особою у день їх надходження і розглядатимуться у день проведення громадських слухань. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.
  5. Поштова та електронна адреси, строк і форма подання письмових пропозицій та зауважень - зауваження та пропозиції подаються до 17 години 4 квітня 2024 року на поштову адресу відділу освіти Бродівської міської ради Львівської області: м. Броди, вул. Стуса Василя, будинок 22, та електронну адресу: : osvbrody@ukr.net.
  6. Консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення надаються головним спеціалістом – юристом відділу освіти Бродівської міської ради Львівської області за телефоном +380663519622 та за адресою вул. Стуса Василя, будинок 22, місто Броди, Золочівський район, Львівська область.
  7. Відповідальна особа – начальник відділу освіти Бродівської міської ради Львівської області Антоненко Наталія Володимирівна.
  8. Результати обговорення будуть викладені у письмовому звіті про результати громадського обговорення та оприлюднені на сайті Бродівської міської ради в розділі https://mrbrody.dosvit.org.ua/news.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше