Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадські слухання детальних планів територій

Інформування
22.06.2022

Виконавчий комітет Бродівської міської ради відповідно до частини 3ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України за №555 від 25.05.2011 року «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» оголошує про початок проведення громадських слухань містобудівної документації  «Детального плану території зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,0684 га  з « Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд» на  «Для будівництва та обслуговування  багатоквартирного житлового будинку з вбудованими торговими приміщеннями в  м. Броди по вул. Юридика, 28» та  «Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаража для автотранспорту орієнтовною площею 0,0040 га  в м. Броди по вул. Короленка» з метою врахування громадських пропозицій:

  • мета виготовлення Детальних планів територій - деталізація відповідно до Генерального плану с. Броди земельних ділянок по вул. Юридика, 28 з метою зміни її цільового призначення та по вул. Короленка для будівництва та обслуговування гаражу.
  • замовник містобудівної документації – виконком Бродівської міської ради;
  • розробник містобудівної документації - КАПП «Бродипроект» (м. Броди);
  • місце оприлюднення містобудівної документації – сесійна зала Бродівської міської ради;
  • строки ознайомлення з містобудівною документацією – з 27 червня 2022 року по 11 липня 2022 року;
  • прийом та реєстрація письмових пропозицій громадян, організацій, депутатів місцевих рад, народних депутатів – з 27 червня 2022 року; (пропозиції подаються письмово з зазначенням ІПП громадянина, місця проживання та особистого підпису. Пропозиції повинні містити обґрунтування з врахуванням чинного законодавства, будівельних норм, стандартів та правил України);
  • місце прийому та реєстрації письмових пропозицій громадян – приймальна Бродівської міської ради;
  • строк завершення розгляду пропозицій громадян до 15 липня 2022 року;
  • дата проведення громадських слухань – 26 липня 2022 року, о 17.00год, (сесійна зала Бродівської міської ради );
  • дата закінчення громадських слухань – 26 липня 2022 року;
  • дата оприлюднення результатів громадських слухань –29 липня 2022 року;
  • відповідальні особи органу місцевого самоврядування - перший заступник міського голови Р. Сподарик (тел. 4- 40-35); архітектор Д. Лящук (тел.4-40-35).
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше