Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У День захисту дітей Анатолій Белей зі заступницею Оксаною Прокопець відвідали сім'ї новітніх Героїв

Старостинські округи
02.06.2022
На знак вдячності керівництво громади запалило свічі пам'яті на могилах захисників у Поникві, Гаях, Берлині, Лешневі та Бродах. Поспілкувалися з рідними полеглих бійців, обіцяючи сприяти у вирішенні проблемних питань, підтримувати і допомагати.
"Діти наших Героїв є особливими. Серце щемить, коли 4-річний Максимко Максимів співає у вишиванці "Ой у лузі червона калина", коли 6-річна внучка воїна Морозюка розповідає про вбивць свого дідуся. Боляче слухати дитячі розмови про війну і не могти підібрати слів для згорьованих рідних, які втратили сильне плече, головну опору та надію. Довіку будемо вдячні нашим захисникам і підтримуватимемо їхні родини", - зазначає бродівський міський голова Анатолій Белей.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше