Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тариф на газ для побутових клієнтів залишається незмінним

Інформування
30.06.2022

З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств. Усі ці клієнти вже отримують газ відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування). Ціна актуальна та діє до 1 травня 2023 року.

Відповідне рішення ухвалив Оператор газотранспортної системи України та Міністерство енергетики України №198 від 08.06.2022. Звертаємо увагу, що станом на 25 червня 2022 року, в реєстрі постачальника «останньої надії» відсутні побутові споживачі.

Наголошується, що укладати додаткові договори не потрібно, адже перехід відбувся автоматично. Отримати рахунок за спожитий газ у травні можна кількома зручними способами, зокрема:

 в особистому кабінеті на my.gas.ua (номер особового рахунку можна отримати в чатботі або у контакт-центрі);

у чатботі GASUA у Viber, Telegramі NaftogazGasSupply у Facebook Messenger;

«Укрпоштою» після 20-го числа поточного місяця, лише в тих регіонах, де відсутні активні бойові дії. 

Варто зазначити, що у населених пунктах Бродівської громади зараз працюють працівники компанії. Вони приймають заяви-приєднання від користувачів. То ж підготуйте документи, які потрібно надати постачальнику:

документи, якими визначено право власності чи користування на об'єкт (приміщення);

документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України - паспорт громадянина України, у тому числі ID-карта, або тимчасове посвідчення громадянина України; для іноземців та осіб без громадянства - національний паспорт або документ, що його замінює), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті, - серія та номер паспорта);

належним чином оформлена довіреність на представника побутового споживача, уповноваженого представляти його інтереси під час процедури укладання договору на постачання природного газу (за необхідності).

 

Детальніше з нормативно-правовою базою можна ознайомитись за посиланням Типовий договір, Розпорядження, Правила приєднання, Постанова, Пам'ятка клієнту

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше