Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Бродах відбувся благодійний футбольний турнір між ФК "Богун" та ФК "Карпати"

Спорт
20.06.2022
Піднімаємо ставки!
Про матч такого рівня Броди мріяли давно, а тепер додалася ще й велика мета - зібрати кошти для допомоги Збройним Силам України. Стрімкі атаки і важка оборона під палючим літнім сонцем змушували трибуни то завмирати, то щиро аплодувати гравцям.
Попри велику перевагу суперника богунівці тримали високу планку гри та забили м'яч у ворота "Карпат". Пряму трансляцію поєдинку у Ютубі вів В'ячеслав Чижик, коментував Руслан Данилюк.
Матч завершився з рахунком 6:1 на користь "Карпат".
Голи забивали.
Гравці ФК "Карпати" (Львів):
Ростислав Тарануха двічі;
Юрій Тлумак двічі;
Олександр Климець;
Денис Кожанов;
Гравець ФК "Богун" (Броди) Іван Антонюк.
Під час матчу глядачі робили благодійні внески на підтримку ЗСУ. У цій справі немає занадто малих чи занадто великих купюр. Кожен робив такий внесок, який міг собі дозволити, а загалом маємо класний результат - зібрано 19166 грн.
Після матчу глядачі фотографувалися з улюбленими футболістами, а ми поспілкувалися з гравцями, тренерами та президентами клубів. Свіженький сюжет вже готується до ефіру. Слідкуйте за нашою сторінкою, ставте вподобайки, щоб не пропустити найцікавіше у нашій громаді!
https://www.facebook.com/mrbrody.net
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше