Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Юні бродівські футболісти - треті на міжнародних змаганнях!

Спорт
31.01.2022

Вчора у Польщі завершився престижний Turniej Smoka, на якому команда бродівчан змагалася у розділі "Ліга Європи" та показала чудову гру. 

У змаганнях брали участь юні спортовці 2012-2013-2014 років народження. Вони боролися за перемогу з гідними суперниками з Німеччини, Словаччини, Польщі та рідної України. З 20 сильних команд, бродівчани стали третіми та завоювали серця організаторів і вболівальників своєю самобутністю та командним духом.

Кращими гравцем став Назар Мершалов!
Кращими воротарями визнали Дмитра Ксьондзика та Василя Луцківа.

Бродівській футболісти раніше здобували перемоги на Turniej Smoka у грудні. Тоді старша група ФК "Броди" - спортовці 2009-2010 років народження завоювали для Бродівщини срібло.

Детальніше про футбольні звитяги за кордоном вже незабаром дивіться у сюжеті ТРК "Броди", а поки вітаємо переможців! Пишаємось!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше