Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Фотоспогади з Дня міста та громади 2022

Новина
12.09.2022
Зазвичай на День міста, а з минулого року і на День громади, у Бродах вирує свято. Велелюдно на площі, весело на танцях, смачно на ярмарках. Ми обов'язково зробимо так знову після української перемоги. Запросимо наших друзів з-за кордону і розділимо радість від нової солідної річниці нашого міста та ще одного року Бродівської громади.
А цього року в умовах воєнного стану та повномасштабної війни зорганізували благодійне відзначення 938-мої річниці.
Вдалося тепло та по-домашньому, не зважаючи на прикру погоду. А для спільної молитви хмари розійшлися над площею Ринок. Молились за громаду, країну та наших захисників у всіх гарячих точках зараз. Дякуємо воїнам за кожен день мирного життя на Бродівщині.
Після покладання квітів до пам'ятників у середмісті благодійний концерт розпочався у Бродівському Народному домі.
За сприяння Львівської обласної ради до Бродів завітав Військово-музичний центр Сухопутних військ Збройних Сил України
Талановиті артисти та музиканти підкорили серця глядачів, а стіни залюдненого концертного залу аж двигтіли від музики та оплесків.
Таким ми запам'ятаємо цей день - промінчиком сонця у похмурий період, яскравим спалахом емоцій під "Червону калину" та "Стефанію", трепетом живої музики і гарячих сердець. Дякуємо, що були з нами в цей день!
💙У благодійній скриньці за час концерту вдалося зібрати 6150 грн.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше