Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Долучаємось до дискусії всеукраїнського формату від Фонд Східна Європа щодо підтримки ВПО

Новина
24.01.2023
Долучаємося до дискусії всеукраїнського формату від Фонд Східна Європа щодо підтримки ВПО.
Сьогодні бродівський міський голова Анатолій Белей разом із заступницею Іриною Олехою взяли участь в дискусійній платформі програми "Стійкість". Справа у тому, що Бродівська громада одна із тих, що має найбільшу кількість вимушено переміщених громадян. Відтак керівництво громади запросили до обговорення теми впровадження місцевих ініціатив для нових мешканців та самої громади.
Серед спікерів та модераторів:
🔹️президент Фонду Східна Європа - Віктор Лях;
🔸️координаторка компоненту Е-демократія програми EGAP - Олександра Радченко;
🔹️менеджерка Програми «Стійкість» - Віра Недзведська;
🔸️директор Департаменту економічної політики Львівської ОВА - Степан Куйбіда;
🔹️співзасновник проєкту ДАХ - Дмитро Дідик;
🔸️голови Дрогобицької, Нововолинської, Підберізцівської, Чортківської, Старобільської громад та громадських організацій.
Разом міркували та ділилися досвідом застосування цифрових інструментів для вирішення проблем громади під час війни. Розглядали впровадження інноваційних тенденцій в процесі інтеграції та можливості максимального залучення новомістян у місцеві процеси.
Як було озвучено сьогодні: найвища ступінь інтеграції - коли людина стає повноцінним членом громади та може допомогти іншим. У нас багато роботи і немає часу на зневіру. Допоки наші ЗСУ борються з ворогом - плануємо діяльність на 2023 рік.
📌Захід пройшов у межах компоненту "Разом вдома: сильна громада, ефективна адаптація ВПО", який є частиною програми «Стійкість», упроваджується Фондом Східна Європа в консорціумі громадських організацій на чолі з ERIM (Equal Rights and Independent Media – Рівні права та незалежні медіа, Франція) у партнерстві з Фундацією домів з прав людини, Домом прав людини – Тбілісі, Чорноморським фондом регіонального співробітництва та коштом Європейського Союзу.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше