Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Бродах відзначили День Української Державності

Культура
28.07.2022
День державності у Бродівській громаді розпочали урочистими заходами на площі Ринок.
Це свято відзначається вперше, але має глибоке історичне коріння української державності - воно пов'язане з Днем хрещення Русі-України.
І в мирний час, і в час війни пам'ятаємо, шануємо, відчуваємо всім серцем рідну культуру.
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у російсько-українській війні, а право урочистого підняття прапора над площею надали військовослужбовцям. Збройні Сили України, їхня міць та витримка боронять нашу державність, на їх плечах тримається блакитне українське небо та золоті лани. Під звуки державного славня велике синьо-жовте полотнище здіймалося і майоріло на вітрі.
Пісню-символ сучасної фази війни "Ой, у лузі червона калина" виконав колектив "Криниченька", слова миттєво підхопили люди на площі і співали разом. А завершили захід духовним гімном України.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше