Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем місцевого самоврядування!

Вітання
06.12.2021

Шановні мешканці Бродівської громади, депутати різних рівнів та скликань, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Символічно ми називали 2021 рік перехідним і справді переходили від звичного до нового - спершу маленькими, а потім все більшими кроками.

Ми вболівали одне за одного на змаганнях, розраджували у часи невдач та разом вирішували надзвичайні ситуації. Скандинавські хуртовини, які скували регіон заметілями, літні зливи, що перетворювали вулиці на потічки, врожаї і неврожаї перевіряли нас на міцність і здатність давати раду будь-яким сюрпризам.

Депутатський корпус міської ради поповнився та оновився. Право представляти інтереси мешканців нашої громади отримали як озброєні досвідом, так і молоді та натхненні депутати. Кожен пробував свої сили та брав на себе частину відповідальності за життя громади, приймаючи рішення не тільки у сесійній залі, а й поза нею.

Тепер ми прямуємо до завершення 2021 року з досвідом успіхів, невдач та пошуку компромісів. Сильніші і більш об'єднані, ніж рік тому. Готові до нових викликів та завдань, адже любимо нашу громаду і тішимось кожного разу, коли вдається зробити крок вперед.

У День місцевого самоврядування маємо хороший привід пригадати ключові події та моменти, подякувати Господу Богу та один одному за насичений, яскравий, успішний перший рік Бродівської громади.

Дякуємо!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше