Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Даруємо позитивні емоції дітям, батьки яких воюють за Україну на передовій

Новина
13.09.2022
 
Для дітей військовослужбовців Бродівської територіальної громади організували поїздку в Рівненський розважальний центр «Sky Up». Активно відпочити на різноманітних атракціях мали змогу 25 дітей наших захисників. У супроводі спеціалістів Бродівського центру соціальних служб малеча весело проводила час на батутах, гірках, у мотузковому парку та лабіринтах.
Спонсорами яскравого відпочинку дітей стали німецькі благодійники з організації «Osteuropahilfe» та благодійний фонд «Допомога без меж.Броди».
Як розповідають спеціалісти Бродівської міської ради, відповідальні за організацію поїздки, приємною несподіванкою для наших дітей став патріотичний флешмоб, музична руханка і пісенний батл, що провели спеціально для гостей з Бродів.
💬"В теперішній непростий час війни дуже важливо берегти наших дітей від негативних емоцій, дарувати їм позитив та наповнювати маленькі серця любов'ю. Особливо це актуально для сімей, де батьки на фронті, де діти особисто відчули, що таке війна. Молимо про Божу опіку для захисників України та їхніх родин", - говорить заступниця бродівського міського голови Ірина Олеха.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше