Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Бродівський міський голова разом із волонтерами здійснив чергову поїздку на фронт

Новина
14.11.2022
 
Вдалося заїхати до бійців із Бродівщини, які боронять українську землю в складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони, 16-ї окремої бригади армійської авіації. Також відвідали захисників, що у Харківській військовій частині, Інтернаціональному легіоні оборони України та у військовому госпіталі в Селідовому.
Від Бродівської громади на передову волонтери передали пожежно-рятувальний автомобіль та шини, надані німецькими партнерами з Гуденсбергу @Gudensberger Parterschaftsverein. Доставили бійцям буржуйки, продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти, індивідуальні замовлення та посилки від рідних. Також передали захисникам гостинці від освітянської родини (Суховільський ЗЗСО, Берлинський ЗЗСО, Пониковицький ЗЗСО, Бродівський ЗЗСО №1).
Частинку домашнього тепла, нашої вдячності та підтримки вдалося доставити оборонцям України у співпраці з волонтерами Допомога ЗСУ. Броди. Бджолярі Малого Полісся.
📎Учасники волонтерської поїздки: Анатолій Белей, Руслан Шишка, Василь Целюх, Павло Кулінець, Андрій Гром'як, Володимир Венгрин, Йосип Галицький.
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше