Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Роботодавці Бродівщини пропонують вільні робочі місця праці

Інформування
17.02.2022

Станом на 15.02.2022 року у базі вакансій Бродівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості налічується 60 вільних місць праці. 6 пропозицій працевлаштування зафіксовано із заробітною платою рівною або більше 15 тисяч гривень.


Шанси знайти високооплачувану роботу є у лікаря, менеджера, начальника зміни на виробництві, оббивальника меблів.
Хороший заробіток пропонують працедавці також для механіка- налагоджувальника, транспортувальника, обліковця, комірника, монтера кабельного виробництва, монтера кабельного виробництва (для осіб з інвалідністю), електрика цеху.
Окрім того, працедавці шукають 3 вантажників, апаратника дозування, верстатника деревообробних верстатів, водія автотранспортних засобів(категорія Е), водія автотранспортних засобів (для особи з інвалідністю), 4 дорожніх робітників (для осіб з інвалідністю), 2 касирів, кулінара виробів з риби та морепродуктів, 2 кухарів, 5 оброблювачів птиці, 4 офіціанти, 5 продавців, слюсаря-ремонтника, укладальника пакувальника (для особи з інвалідністю), 2 підсобних робітників.


Для осіб із вищою освітою наявні вакансії для сімейного лікаря, лікаря-педіатра, лікаря пункту охорони здоров’я, менеджера-управителя, начальника зміни (для особи з інвалідністю), інженера з підготовки виробництва (для особи з інвалідністю), інспектора з охорони природно-заповідного фонду, заступника директора комунального закладу.
Нагадуємо, що база вільних робочих місць і вакантних посад щодня
оновлюється, а клієнтам служби зайнятості пропонується тільки легальне
працевлаштування.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше