Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

АТ «Львівгаз» відтепер стає Львівською філією «ГАЗМЕРЕЖІ»

Інформування
01.09.2023

«ГАЗМЕРЕЖІ» динамічно об’єднують країну та забезпечують стабільною доставкою газу все більше українців.

Так, із 1 вересня 2023 року національний оператор, згідно з Постановою НКРЕКП №1596 від 31 серпня 2023 року, почав розподіляти газ ще в трьох областях – Київській, Житомирській та Львівській. Дію попередніх ліцензіатів АТ «Київоблгаз», АТ «Житомиргаз» і АТ «Львівгаз» відповідно припинено.

У зв’язку з розширенням меж господарської діяльності клієнтський простір компанії зріс одразу з 2-х до 4-х млн.

Місія «ГАЗМЕРЕЖІ» – розбудова надійної партнерської взаємодії з кожним споживачем. А індивідуальний комфорт – наскрізний принцип роботи ліцензіата. Турбуючись про нових клієнтів, національний оператор забезпечив безперебійний і легкий перехід на обслуговування та повну консультаційну підтримку.

Окрім покращення сервісу, управляюча компанія пліч-о-пліч із новоутвореними Київською, Житомирською та Львівською філіями займатиметься модернізацією газорозподільної мережі у відповідних областях. Першочергові завдання – стала робота інфраструктури та підготовка до опалювального сезону з урахуванням викликів військового стану.

Зазначимо:
∙ Станом на сьогодні компанія надає послуги, згідно з усіма ліцензійними вимогами в Кіровоградській і Харківській областях, місті Харків, місті Дніпро та Дніпровському районі, а також місті Кривий Ріг і Криворізькому районі.
∙ Інтереси жителів усіх зазначених територій під захистом держави, Групи Нафтогаз і національного оператора.

Всі важливі новини, нагадування, інформація про відключення та відповіді на питання ви можете знайти в офіційному телеграм каналі Львівської філії «Газмережі» - https://t.me/lvgazmerezhi.

Новини на цю ж тему

Увага! Продовження аварійно-ремонтних робіт

До уваги мешканців с. Підгірʼя та Переліски
Інформування
06.06.2024

Золочівське УЕГГ Львівської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України » повідомляє

Інформуємо та надаємо перелік будинків щодо проведення технічного обслуговування внутрішньо будинкових систем газопостачання на квітень 2024 року
Інформування
26.03.2024

Золочівське УЕГГ Львівської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» повідомляє

Інформуємо та надаємо перелік будинків щодо проведення технічного обслуговування внутрішньо будинкових систем газопостачання на березень 2024 року
Інформування
06.03.2024

Особистий кабінет Газмережі вже працює

31 143 людини вже користуються перевагами особистого кабінету Львівської філії «Газмережі».
Інформування
17.10.2023

Як і кому тепер оплачувати за розподіл газу та інші новини від Львівської філії «Газмережі»

У зв’язку зі зміною Оператора газорозподілу, оплату за послуги з розподілу газу з 1 вересня 2023 року, потрібно здійснювати за новими реквізитами Львівської філії «ГАЗМЕРЕЖІ».
Інформування
22.09.2023

Графік припинення газопостачання

Припиненням подачі газу споживачам на ГРС «Корсів», ГРС «Броди», ГРС «Підкамінь», ГРС «Звижень»
Інформування
03.07.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше