Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Анонс засідання земельної комісії

Анонс події
13.06.2022

Засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток відбудеться у середу, 15 червня 2022 р, о 10:00 год. в приміщенні сесійного залу в будівлі за адресою пл.Ринок,1.

Порядок денний.
1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за межами с. Голосковичі з метою передачі в оренду ФОП Марковичу О.Я.
2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м.Броди по вул. Й. Рота, 5А для передачі в оренду гр. Заїма А В.
3. Про поновлення договору оренди на земельну ділянку ТзОВ «Терра Сицелія» по вул.І Франка, 102.
4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки в с. Лешнів гр Котович Л. М.
5. Про надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки в м. Броди по вул. Залізнична, 63В гр. Микитюку Ю.М.
6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м Броди по вул. Й.Рота, 1 для передачі в оренду гр. Лемеху В.Г та Мигалю І.Б.
7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за межами с.Королівка для сінокосіння та випасання худоби ФОП Войтович А.П.
8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби за межами с.Білявці гр.Іваніву І.В.
9. Про передачу в оренду земельної ділянки в м.Броди, вул.Весела,10 гр.Стадницькій Л.І.
10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого с/г призначення в с.Язлівчик, урочище «Бригада», 5
11. Про виготовлення детального плану території в с.Смільне, урочище «Промисловий центр» (за межами населеного пункту) Бродівської міської ради Золочівського району Львівської області з метою зміни цільового призначення земельної ділянки спільної часткової власності площею 6,3346 га і формування суміжних, обтяжених нерухомим майном, земельних ділянок для об’єктів та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості
12. Про затвердження «Детального плану території земельної ділянки по вул.Центральна, 24 в с. Лешнів Бродівської територіальної громади Золочівського району Львівської області площею 0,9136 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти».
13. Про затвердження «Детального плану території земельної ділянки площею 0,8000 га для створення (будівництва) парку для відпочинкових та рекреаційних цілей в м. Броди на Майдані Свободи» .
14. Про затвердження «Детального плану території земельної ділянки площею 0,0600 в м. Броди по вул. Веста для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (03.15)
15. Про затвердження «Детального плану території для зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,0142га з (11.03) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд та споруд будівельних організацій та підприємств на (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в м.Броди по вул. Франка Івана, 11-Д» гр. Вигінного М. О.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше