Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Аграрії Львівщини можуть отримати міні-гранти по 10000 євро на впровадження заходів з енергоефективності

Інформування
07.09.2023

     Відповідно до листа департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації №17-444/0/23 від 05.09.2023 інформуємо, що аграрії Львівщини
можуть отримати міні-гранти по 10000 євро на впровадження заходів з енергоефективності.
     Зокрема, розпочато конкурсний відбір підприємств в рамках проєкту «Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час», що впроваджується в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні». Про це повідомив департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації з посиланням на ГО «Міжнародна фундація розвитку».
     У рамках проекту планується надання технічної та фінансової підтримки у вигляді міні-грантів на впровадження енергоефективних заходів приватним підприємствам виробничого сектору.
     Підприємства будуть відібрані за результатами відкритого конкурсу, який буде розміщено на порталі «Дія.Бізнес» та онлайн-ресурсах партнерів проекту. Після завершення процесу відбору 25 відібраних підприємств будуть запрошені приєднатися до проекту та підписати лист-зобов'язання щодо умов участі. Навчання з енергоефективності буде організовано у вигляді серії навчальнопрактичних онлайнвебінарів з підвищення енергоефективності в промисловості загальною тривалістю 20 годин. Для кожного підприємства-учасника буде проведено експрес-енергоаудит відповідно до вимог стандарту ISO 50002 «Енергоаудит, тип 1».
     Після навчання буде відібрано 15 підприємств, які отримають подальшу підтримку у вигляд міні-грантів на реалізацію заходів з енергоефективності. З цими підприємствами буде підписано грантові контракти. Гранти надаватимуться у гривневому еквіваленті 10000,00 євро на одне підприємство. Гранти можуть бути використані підприємствами виключно для фінансування енергоефективних заходів, визначених у грантовому договорі. Пріоритет надаватиметься підприємствам, які тимчасово перемістилися до інших адміністративнотериторіальних одиниць, продовжують свою господарську діяльність.
     Детальніше про Проєкт “Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час” за посиланням: http://in-fd.com/2023/08/04/proyekt-pidtrymkaenergomodernizatsiyipidpryyemstv-u-voyennyj-chas/

     Зразок заявки - за посиланням:
http://infd.com/wpcontent/uploads/2023/08/Anketa_Konkursna_zayavka_2023_Energozber.
pdf
     Дедлайн подання заявки: 8 вересня 2023 р.
За додатковою інформацією щодо конкурсу звертатися до менеджера проєкту Сергія Касяна за номером +380505124805.
     Вищезгадану інформацію просимо поширити серед сільськогосподарських виробників, які ведуть діяльність на території громади.

                                                                       Перший заступник голови Михайло КУЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше