Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

30-літній ювілей Муніципального хору «БОЯН» відзначили у Бродах звітним концертом пісні-молитви за Україну.

Новина
14.11.2022
 
Виступили відомі митці - вихідці з "Бояну". Двогодинну концертну програму доповнювали спогади людей, доля яких пов'язана з хором. Також цього дня колектив отримав нагороду від обласного департаменту.
Відзнаки для кожного учасника хору передав бродівський міський голова, дякуючи за багаторічну працю та особистий внесок у розвиток галузі культури. Особливі слова вдячності та поваги звучали для творчого керівника "Бояну" Ярослава Дмитровича Линіва. Маестро (так шанобливо називають диригента) "живе "Бояном", вкладаючи серце і душу, плекаючи українську пісню.
Безумовно - Муніципальний хор "Боян" - це гордість нашого краю, музична візитівка, колектив, який додає значимості кожному заходу, прославляючи Бога та Україну. Нашому "Бояну" стоячи аплодували на концертах у Польщі, Італії, Німеччині, Чорногорії. "Боян" - переможець міжнародних і всеукраїнських конкурсів. Це колектив, який відкриває поважні фестивалі, звучанням якого захоплюються музичні експерти.
Браво "БОЯНУ", творчого натхнення, розквіту і якнайшвидше заспівати переможних пісень.
📌А хто не був на ювілейному концерті - можете насолодитися українською піснею у неперевершеному хоровому викона
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше