Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

Культура
02.06.2022
Розпочали День захисту дітей з вшанування пам'яті загиблих від російської агресії діток. Акція "Діти. Янголи. Назавжди" відбулася у центральному парку на Майдані Свободи.
З усіх втрат загибель дитини найгірша. На жаль, дуже багато українських сімей зазнали такого удару, і тепер їхні найдорожчі стали янголятами на небесах. Цей біль ніколи не мине, і ми не маємо права забувати.
Дивитись на фото усміхнених малюків, дошкільнят, серйозних підлітків, які вже ніколи не стануть дорослими, боляче. Але маємо бути сильними в пам'ять про тих, хто не встиг прожити своє життя, і заради всіх дітей України, щоб захистити їх і дати щасливе, мирне майбутнє у рідній країні.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше