Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про розроблення містобудівної документації «Детального плану території частини господарського двору в «Ферма»

Інформування
19.03.2024

Виконавчий комітет Бродівської міської ради  оголошує про розроблення містобудівної документації «Детального плану території  частини господарського двору в «Ферма» урочищі Бродівської територіальної громади Золочівського району Львівської області для деталізації планувальної структури території  тваринницької ферми ТОВ «Молочні ріки».

 

За додатковою інформацією можна звернутись в відділ містобудування, архітектури та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Бродівської міської ради, за адресою: 80600, Львівська область, Золочівський район, м. Броди, пл. Ринок, 20).

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше