Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Бродівський центр розвитку педагогів підписав меморандум про співпрацю

Освіта
23.02.2022
Бродівський центр професійного розвитку педагогічних працівників, який працює з педагогами трьох територіальних громад, впроваджує практику співпраці на паритетних правах з освітніми та державними установами і службами.
22 лютого 2022 року, був підписаний меморандум про співпрацю між комунальною установою «Бродівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бродівської міської ради (директор Наталія Антоненко) та управлінням Державної служби якості освіти у Львівській області (начальник Валентина Загрева). Підписання відбулося за участю заступника начальника відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Львівській області Андрія Хамика.
Організація та проведення спільних проєктів та заходів сприятиме забезпеченню якості освітньої діяльності, а також професійному розвитку педагогічних працівників закладів освіти Бродівської міської, Підкамінської селищної, Заболотцівської сільської територіальних громад.
«Переконані, що підписання цього Меморандуму стане поштовхом до ефективної та результативної співпраці обох сторін», - зазначає керівник Центру Наталія Антоненко.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше