Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

1 червня діти з вразливих сімей отримали подарунки

Культура
02.06.2022
У Народному Домі міста Броди свої таланти показали вихованці Бродівської школи естетичного виховання. Ведуча концерту Ольга Гром‘як зуміла запалити вогники цікавості, відкритості та тепла в очах присутніх. Саме таким поглядом і варто дивитись на прекрасне виконання представлених композицій.
Начальник служби у справах дітей Бродівської міської ради Надія Бердій подякувала учасникам за прекрасний концерт та запросила діток з вразливих сімей до отримання невеличких подарунків. Подарунки від м.Брайтшайд
Благодійної організації "Спільнота Св.Лаврентія", з якою співпрацює благодійний фонд «Берегиня», виявились радісним доповненням до святкового настрою. Їх передали діткам працівники служби у справах дітей та Бродівського центру соціальних служб. Дякуємо благодійникам за таку нагоду!
Також присутні мали нагоду відвідати майстер-клас з виготовлення пряника, який підготували керівники та вихованці студії «Арт-простір».
Бажаємо усім дітям країни, нашої громади міцного здоров'я, безтурботного дитинства і радості. Нехай їх оминають негаразди, тривоги, а оченята завжди світяться від щастя і любові рідних.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше